Online könyvelés újonnan alakult cégének

Miért érdemes online könyvelőt választania?

Újonnan alakult cége számára a könyveléssel szemben kezdetben ezek a leggyakoribb elvárások:

  • A könyvelés legyen olcsó, de legalábbis a könyvelő díja legyen arányos az elvégzett munkával;
  • A könyvelés a lehető legkevesebb macerával járjon, hogy a cégvezető inkább a vállalkozás fejlesztésére fókuszálhasson.

Az mbsoft.hu könyvelő irodánk által kínált online könyvelés mindkét szempontot maradéktalanul teljesíteni tudja.

Az online könyvelés azt jelenti, hogy a könyvelési anyagok, számlák nem fizikai valójukban utaznak a vállalkozás és az iroda között, hanem az interneten keresztül. Ez a folyamat, amellett, hogy modern és megbízható, nagyon kényelmes is mindkét fél részére. A vállalkozás vezetője nincs határidőkhöz kötve, hogy még a bevallási határidő utolsó pillanata előtt be kellene ugrania a könyvelőhöz az elmaradt anyagokat bevinni. A keletkezett anyagokat, számlákat a saját időbeosztása szerint ő vagy a titkárnő egyszerűen csak átküldi – egy biztonságos csatornán – az interneten keresztül, és le van róluk a gondja.

Ez a modern megoldás a könyvelő irodának is előnyös, mert az ügyfelekkel elegendő csak akkor találkozni, amikor valamelyik félnek megbeszélni valója van. Így a bevallások előtti időszakban a könyvelő is a munkájára tud fókuszálni az újonnan érkező iratanyagok átvétele és lefűzése helyett. Az online könyveléssel ezért megvalósítható az, hogy ugyanazt a szolgáltatási minőséget kedvezőbb könyvelési díjjal tudjuk nyújtani, miközben ez az ügyfélnek is nagyobb kényelemmel jár.

Kezdő vállalkozásoknak olyan könyvelő díjcsomagokat kínálunk, melyekben kezdetben nem kell megfizetni azt a könyvelési díjat, amit majd a vállalkozás felfutása később indokolttá tesz. Díjaink mindig arányosak a szükségesen elvégzendő munkával. Ha több a munka, magasabb a könyvelő díja, de ez fordítva is igaz: ha átszervezéseket hajt végre az egyik cégében, és ott csökken a számlák száma, akkor csökkenni fog a könyvelés költsége is.

Könyvelő irodánk székhelye Tatabánya, de az online könyvelés révén az egész országban, így Budapesten is vállalunk könyvelést, vidéki árakon!

Tekintse át könyvelési díjainkat, és vegye fel a kapcsolatot velünk!

Author: bjadmin

Share This Post On